styling

 

Een stylist is iemand die stijadvies geeft aan anderen. Dit kan op kleding/mode gebied zijn, maar ook op het gebied van wonen, winkelen en fotografie.

Als Mooi Maker is het startpunt altijd wie je bent, wat er als is en hoe we dat kunnen verbeteren. Maar wat betekent dat nu eigenlijk?

Kleding: Ik kan jou leren je eigen kledingstijl te (her)kennen en toe te passen. Ik leer je te focussen op jouw mooie kanten en geef je tips hoe deze kunt benadrukken. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je een training Just Be You volgt om te ontdekken wat je eigen stijl nu eigenlijk is. Of dat we samen je kledingkast doorlopen om samen nieuwe combinaties te maken. Of dat we samen gaan shoppen…

Fotostyling: straalt de foto dat uit wat je bedoelt? Klopt het gehele plaatjes? Klopt je outfit en alle details? Studio LVD zorgt ervoor dat u en uw medewerkers niet alleen goed op de foto staan maar dat de foto’s ook daadwerkelijk passen bij uw bedrijf.

Winkel en woning: over het algemeen kun je zeggen dat een stylist een vertaalslag maakt van jou wensen/ jouw concept naar een visuele beleving. Dus misschien wil jij je huis wel eens opfrissen zonder meteen allemaal nieuwe meubels aan te moeten schaffen. Of heb je een winkel en wil je deze eens omgooien?

Klinkt dit als muziek in je oren, plan dan een kennismakingsgesprek in, geheel vrijblijvend en gratis. Achteraf kun jij dan bepalen of je met mij wilt werken of niet.