Meer, meer & nog meer

Inmiddels bestaat studio LVD alweer bijna 4 jaar. In die jaren is mijn eigen bedrijf gegroeid naar iets waar ik super trots op ben: ik ben Mooi Maker !

Maar ik wil meer en merkte de laatste tijd dat er (door allerlei omstandigheden) een beetje de klad in kwam. Ik heb inmiddels een vaste ‘ klus’ van 3 dagen per week in een fijne kledingwinkel, de deadline van een grote grafische opdracht schoof maar op waardoor ik het gevoel kreeg dat ik vast zat. Nieuwe idee├źn zijn er altijd, maar in mijn hoofd was er even geen ruimte om deze nieuwe dingen uit te werken.

Dus tijd voor nieuwe energie en jawel geheel buiten mijn comfortzone ga ik vanaf morgen samen met een personal trainer ruimte maken in mijn hoofd. Ik ga nieuwe energie opdoen en dit in mijn bedrijf stoppen!

Wat ik wil met de studio?

  1. Nog meer vrouwen bereiken met mijn visie dat iedere vrouw goed is zoals zij is! Dat haar maat er niet toe doet, dat zij mooi bent zoals ze is! En zodra zij zich echt focust op haar positieve punten zij dit echt ook zo voelt en uitdraagt.
  2. Blijven tekenen, niet alleen in opdracht, maar ook vrij werk.
  3. Alle mooie opdrachten blijven doen die ik nu doe (ik hou van afwisseling), of het nu styling is bij fotografie, helpen met een winkeletalage, een folder opmaken, vrouwen helpen bij het vinden van haar eigen kledingstijl. Ik doe het allemaal met veel liefde en passie.

Maar goed alleen maar roepen dat ik meer wil, zal niet helpen mijn doelen te bereiken. Een goede schop onder mijn kont heb ik nodig. En die gaan de personal trainer mij dus geven, 2x per week voor 12 weken lang. Voor nu ben ik heel nieuwsgierig en benieuwd wat deze nieuwe invloeden mij gaan brengen.

En ja ik vind het ook heel spannend…